Tânăr timișorean DISTRUS în bătaie de 3 romi, pentru că și-a apărat iubita. Băiatul, cu DUBLĂ fractură de maxilar, nu poate să vorbească sau să mănânce
Un tânăr timișorean a fost bătut crunt de trei romi chiar în fața iubitei sale, alegându-se cu o dublă fractură de maxilar. Vina lui a fost că a încercat să-i potolească pe golanii care îi hărțuiau pritena, informează presa locală.Totul s-a întâmplat în fața Școlii Generale 15. Un tânăr avea întâlnire cu prietena sa. Ajunsă puțin mai repede, fata a fost hărțuită de trei tineri romni aflați într-un microbuz. Apărut la întâlnire, băiatul i-a rugat pe țigani să termine cu vorbele urâte, fără însă a folosi înjurii. „Nu așa se vorbește cu o femeie”, le-a spus tânărul.
Romii au coborât la el și au început să-l lovească. Unul dintre ei l-a lovit de mai multe ori în față, extrem de puternic, cu pumnul, tânărul căzând fulgerat. Cei doi au vrut să-l lovească în continuare cu picioarele, dar au realizat că situația e foarte gravă, astfel că au urcat în mașină și au dispărut. 
Băiatul a fost dus la spital și are o dublă fractură de maxilar, fiind incapabil să vorbească sau să mănânce corect.
"Polițiștii ne-au spus că sunt trecuți în baza lor de date încă din anul 2013. Ne-au mai spus și că tatăl lor este cunoscut ca fiind mult mai violent și periculos”, a spus prietena victimei.
Chemați la poliție, romii au spus că n-au făcut nimic, dar au apărut și imagini, totul fiind filmat de o cameră aflată în zonă.
Secția 3 a trimis dosarul la Poliția Județeană, acesta nefiind însă soluționat.скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0