PREȘEDINTELE REPUBLICII MOLDOVA, IGOR DODON, AMENINȚAT CU MOARTEA: VOI DEPUNE PLÂNGEREA LA POLIȚIE!


Într-un briefing de presă susținut de urgență de către președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a declarat că a fost amenințat cu moartea de către un anonim.
„Aseară am primit un mesaj îngrozitor, în el scria : Dacă continui să te opui Unirii Republicii Moldova cu România, îți va părea rău, noi suntem pe urmele tale, de la Sadova spre Condrița și de la Condrița spre clădirea președinției” evident că m-am speriat de acest mesaj. Cu siguranță că voi depune o plângere la poliție. Pot să spun doar că cel care mi l-a trimis se află în România, operatorul fiind Vodafone” a declarat Igor Dodon.
Președintele nu s-a lăsat doar cu plângerea. Mai mult de atât a ales să contraatace pe cel care l-a amenințat, dar și poliția Republicii Moldova a amenințat-o „Dacă timp de 24 de ore nu găsiți pe cel care mă urmărește și nu veți depista cine a trimis mesajul, voi anunța serviciile secrete rusești și credeți-mă că ei nu o să se joace de-a țara în bunghi! SIS-ul trebuie să lucreze în folosul președintelui ales direct de către popor” a conchis Igor Dodon.
Reamintim că ieri, Igor Dodon a declarat că fostul președinte al României, Traian Băsescu joacă după cum îi cântă Plahotniuc, serviciul de presă al președintelui consideră că anume președintele de onoare al PUN este cel care l-a amenințat de pe un număr de telefon anonim pe Igor Dodon.


скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0