Cum le convingea Dani Mocanu pe femei sa se prostitueze? “Mi-a promis si un inel…”


Pe numele manelistului Dani Mocanu s-a deschis un dosar in care este acuzat de proxenetism. Cantaretul ar fi scos bani frumosi de pe urma femeilor pe care le convingea sa se prostitueze.
Aceştia ar fi luat fete din România şi le duceau în Irlanda pentru servicii sexuale, conform stirilekanald.ro.
“În cauză, există suspiciunea rezonabilă că începând cu anul 2011 și până în prezent a fost inițiat și constituit un grup infracțional organizat, format din 19 suspecţi, care a avut ca scop racolarea şi exploatarea pe teritoriile României și Marii Britanii a mai multor persoane de sex feminin, obținând importante beneficii materiale din această activitate infracțională. (…)
Până în prezent, cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost indisponibilizate sumele de 39.850 de lei, 1.000 de euro, 5 autoturisme ,15 telefoane mobile, cartele SIM și mai multe înscrisuri și documente. La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Dâmboviţa, vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 13 persoane.”, se arată într-un comunicat DIICOT:
În trecut, Dani Mocanu a mai avut parte de situaţii de acest gen, atunci când a fost dat în consemn în Europa. ”Am tot primit, acasă, notificări să mă prezint la Poliție. Habar nu aveam de ce, dar într-un final, m-am dus. Iar acolo, polițiștii m-au luat la întrebări. Mai exact, am aflat de la ei că sunt da tîn consemn în tot spațiul Schengen, că nu am voie să merg în străinătate. NU înțeleg de ce, nu am făcut nimic care să îmi aducă o asemenea pedeapsă. Culmea, deși am explicat asta polițiștilor, ei nu mi-au dat niciun act care să explice de ce sunt în situația asta și nici nu au făcut vreun demers ca să rezolv problema”, ne-a explicat Dani Mocanu.
Tactica lui era una bine gandita si, dupa ce le facea pe femei sa se indragosteasca de el, le plasa diferitilor clienti.
Victimele au fost si ele audiate de procurori, iar acestea au marturisit cum au fost convinse sa practice cea mai veche meserie din lume.
“Mi-a spus că a fost dragoste la prima vedere, că vrea să îmi arate lumea, că nu a mai iubit pe nimeni ca pe mine. Aveam multe turnee, am văzut Europa cu el. Eram fericită. Chiar părea un om bun. Îmi promisese şi un inel”, potrivit posturilor de televiziune.
După un concert în Anglia, în camera de hotel mi-a spus că viaţa lui este în pericol. Că este căutat de cămătari, că are datorii şi că sunt singura persoană care îl poate salva. Că trebuie să mă culc de câteva ori cu cămătarii până merge el în ţară să facă rost de bani. L-am iubit, l-am crezut şi am acceptat”, a mai spus una din victime.
Dupa ce, initial, a fost retinut, Dani Mocanu a fost eliberat sub control judiciar, fiind in continuare anchetat.
Tatăl manelistului susţine însă că atât artistul, cât şi fratele lui sunt nevinovaţi.
“Nimeni nu îi cunoaşte pe copiii mei mai bine ca mine. Nu îi apăr în calitate de părinte, ci ca un om care i-a crescut de mici. Nu, nu sunt vinovaţi! ajung şi până unde pot să ajung, cu puterea pe care o am, că nu sunt vinovaţi copiii mei”, spune tatăl artistului.
Şi prietenii lui Dani Mocanu şi cred că totul este o înscenare.
“Este colegul meu, cântăm împreună, nu există aşa ceva, nu există. O să îl susţin pe Dani din toate punctele de vedere. Sunt convinsă că toate declaraţiile date de aceste domnişoare vor trebui să fie şi dovedite, pentru că este grav să acuzi pe cineva de anumite lucruri fără să ai şi nişte dovezi împotriva lui”, spune o prietenă a acestuia.
Acum, victimele sunt protejate de anchetatori.
“Fiind lipsită și de surse financiare, a fost pusă într-o stare de dependență care s-a constituit într-o formă de constrângere, prin manopere de acest tip lover boy încălcându-se dreptul persoanei la libertate de voință și acțiune”, se arată în documentul anchetatorilor.
Tinerele ar fi fost traficate în cartiere de lux din Marea Britanie. Sunt acuzaţii de proxenetism, spălare de bani şi constituire de grup infracţional organizat. Pedepsele pot ajunge până la 20 de ani de închisoare.
Dani Mocanu şi fratele său, dar şi ceilalţi implicaţi în dosar sunt cercetaţi sub control judiciar. Liderul grupării, Ionel Anton, zis “Lupu” a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0