Vladimir Putin s-a enervat după ce ISIS a avertizat Rusia: ”Jur că dacă bombardează Rusia …”


Opinia publica de pe intreg mapamondul a asistat de curand la reactia fireasca a liderului de la Kremlin, cu privire la recentele declaratii venite din partea ISIS si a musulmanilor radicali. Vladimir Putin, a emis un avertisment puternic pentru cei care ameninta Rusia si cetatenii sai si se pare ca nu glumeste, fiind foarte atent la cuvintele folosite …
Pentru a combate amenintarea, foarte reala de altfel, Putin a infiintat o diviziune militara ce vizeaza in special grupurile teroriste ocupate in Al-Raqqah, Siria.
Teroristii au declarat orasul Al-Raqqah ca si capitala ISIS cu circa 5.000 de membri care patruleaza pe strazi. Cu o astfel de amenintare atat de aproape de granita de sud a Rusiei, presedintele Federatiei Ruse a rezervat 150.000 de soldati gradati, sa isi uneasca fortele pentru a combate teroarea jihadistilor. In urma atacurilor brutale si lipsite de sens din Franta, Putin i-a sugerat lui David Cameron ca el este gata sa-si uneasca fortele cu Occidentul pentru a termina teroarea statului islamic.
„Recentele evenimente tragice din Franta arata ca ar trebui sa ne unim fortele pentru a preveni actele de terorism”, a spus Putin.
„Jur ca daca bombardeaza Rusia, intr-o jumatate de ora TOTI musulmanii vor muri.”
Sursa FOTO. Cititi mai multe informatii interesante pe portalul diasporaromaneasca.infoскачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0