A violat un băiețel de 5 ani și a ajuns în pușcărie. Acolo a fost abuzat de 25 de deținuți…Uite în ce hal arată acum acest bărbat!
Un antrenor de karate din China s-a predat autorităților și a recunoscut că a violat un băiețel de 5 ani care participa la cursurile sale.
A fost repartizat în închisoarea Taguatinga pentru treizeci de zile în arest preventiv, urmând ca apoi să se stabilească verdictul. Numai că, șederea în închisoare a fost un calvar pentru violator. 25 de deținuți l-au violat pe rând, iar acesta a ajuns de urgență la spital în urma chinurilor îndurate.
După fiecare viol, acesta era bătut de către ceilalți deținuți. În acea închisoare deținuții îi pedepseau crâncen pe violatorii de copii.
Familia copilului molestat s-a bucurat de relele tratamente primite de bărbat în închisoare.
O alta stire interesanta
Deținuții au evadat din închisoare, apoi s-au întors singuri pe furiș și credeau că nu și-a dat nimeni seama. Când au aflat de ce s-au întors și ce au făcut când au fost plecați, polițiștii s-au închinat: ,,Acum le-am văzut pe toate”
Levontaye Ellington, Travis Baker, Maurice Robertson și Jacquiez Williams au evadat din centrul corecțional Holmes-Humphreys County marți, dar s-au întors dintr-un motiv foarte ciudat.
Grupul de deținuți a evadat din închisoare pentru a jefui un magazin situat la nici doi kilometri de penitenciarul unde erau închiși. Un site local de știri scrie că cei patru au sărit un gard atunci când atenția gardienilor era distrasă, și duși au fost, dar nu pentru mult timp…
Următorul pas al deținuților a fost să meargă mai puțin de 2 kilometri până la cel mai apropiat magazin unde au fost surprinși de camerele de supraveghere furând tot ce vedeau, conform spuselor reprezentanților poliției.
Robert Kirklin, reprezentantul poliției, a declarat: ,,Au furat țigări, brichete, telefoane, și orice obiecte credeau ei că pot vinde în închisoare”.
Și chiar așa a fost, în loc să ia prada și să fugă, cei patru deținuți s-au întors liniștiți în închisoare pentru a vinde tot ce furaseră. Se pare că deținuții nu erau cele mai strălucite persoane fiindcă au negat că ar fi jefuit acel magazin, chiar dacă au fost surprinși de camerele de supraveghere făcând-o.
Șeful poliției a mai adăugat: ,,Ești deja în închisoare, dar vrei să evadezi și apoi să intri înapoi pe furiș? Asta chiar că e ceva. Le-am auzit pe toate.”
Gardienii penitenciarului au confirmat marea evadare și au precizat că echipa lucrează pentru a mări măsurile de securitate pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple. Nu a fost dezvăluit pentru ce erau în închisoare deținuții la început, dar acum mai au pe cap încă un cap de acuzare: furt comercial.
Ei au făcut și primele pagini ale ziarelor din cauza cazului inedic care a dovedit… Prostie?
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0