Românca ce și-a omorât fetița, apoi s-a sinucis, în Italia, își aruncase copilul la tomberon acum 6 ani

O tragedie cumplită zguduie România şi Italia. O mama de 31 de ani şi fiica ei de numai 6 ani au fost găsite moarte, iar primele date indică o crimă urmată de sinucidere.
Româncă şi-ar fi ucis propriul copil, apoi şi-a luat zilele. Femeia din Rădăuţi era măcinată de depresie încă de la naşterea copilei. Când pruncul avea doar 3 luni, l-a aruncat la gunoi. A invocat atunci o tulburare post-natală, iar bebeluşul, salvat de la tomberon, a crescut în grija unui asistent maternal.
În 2015 însă, mama şi-a recuperat legal copila, pentru că acum s-o ucidă.
Bunica fetiţei de şase ani a fost cea care şi-a descoperit fiica şi nepoata fără viaţă. Zăceau într-o baltă de sânge, iar primele cercetări ale carabinierilor au dus la o concluzie cruntă: românca şi-ar fi înjunghiat copila, apoi şi-a curmat zilele.
Totul s-a întâmplat în regiunea Perosa Argentina, Torino. Femeia venise acolo cu fetiţa, de la mijlocul lunii mai, din Rădăuţi, oraşul de baştină. Mama ei locuia deja în peninsulă de 15 ani, căsătorită cu un italian.
Românca de origine romă care a absolvit Sorbona candidează pentru Senatul Franţei
 

Deocamdată nimeni nu ştie ce ar fi putut să o împingă pe mama copilei să comită o asemenea nenorocire. Nu a lăsat niciun bilet de adio. Cei care au cunoscut-o bănuiesc că era extrem de nefericită că tatăl fetei nu a vrut să rămână cu ele.
În urmă cu 6 ani, femeia şi-a lăsat la tomberon copila care atunci avea doar 3 luni. Poliţiştii au deschis un dosar penal, iar Direcţia pentru Protecţia Copilului a anchetat abandonul. Tânăra a fost diagnosticată cu depresie post-natală şi apoi a fost obligată, de instanţa, să urmeze un tratament psihiatric.
Între timp, bebeluşul a fost dat în plasament. Însă în urmă cu 2 ani, femeia şi-a recăpătat fetiţă în instanţa.
Margareta Isăilă, Direcţia pentru Protecţia Copilului: ”A adus dosar. acte de la psihiatru care spun că este aptă, absolut tot. Instanţa a decis reintegrarea în familie şi 6 luni de monitorizare din partea Direcţiei de Protecţie a Copilului. În lunile astea nu a fost niciu semn de îndoială că ar fi suferit de ceva.”
Una dintre fostele angajate ale Direcţiei pentru Protecţia Copilului Rădăuţi a acuzat public, pe facebook, că ancheta făcută de cei care ar fi trebuit să o protejeze pe copilă a fost de mântuială. Şi scrie că mama fetiţei ar fi fost violentă, şi s-ar fi manifestat aşa inclusiv în prezenţa asistentului maternal.
 
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0