Gigi Becali din nou la pușcărie! Mascații l-au încătușat azi dimineață la el la poartă!

                                                Azi dimineață mascații au facut o vizită la Gigi Becali! 


UPDATE 11.50: Contactat telefonic, Becali a declarat că nu se teme că va reveni în închisoare. „La mintea lor de doi lei, ei cred că se poate orice. Cum să ceară revocarea eliberării? Sunt tâmpenii. Da, am dat mesaje. Și ce? Nu am emoții”, a spus Becali pentru GSP.RO.

Sindicaliștii din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP) a cerut, luni, revocarea liberării condiţionate a lui Gheorghe Becali, întrucât acesta l-a ameninţat pe directorului Penitenciarului Jilava, închisoare în care se află vărul său, Victor Becali, potrivit Mediafax.

Reacţia Federaţiei vine după ce patronul FCSB a intervenit în direct într-o emisiune de televiziune din data de 19 august, unde a afirmat cât se poate de explicit că i-a transmis o serie de mesaje de ameninţare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că acesta nu a aprobat o nouă învoire pentru vărul său, încă deţinut, Victor Becali.

„Considerăm că se impune sesizarea instanţei de executare a pedepsei privative de libertate în legătură cu revocarea liberării condiţionate, dar şi a organelor de urmărire penală pentru infracţiunea de ultraj în formă calificată, fostul deţinut Gheorghe Becali fiind cunoscut pentru comandarea unor actiuni de tip mafiot (sechestrare de persoane)”, a explicat preşedintele FSANP, Sorin Dumitraşcu.
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0