Liderul PPDA Andrei Năstase prins beat la volan pe o stradă din...

A trezit bănuielile ofițerilor de patrulare şi a fost tras dreapta. Fiind suspectat că se află în stare de ebrietate la volan, a fost rugat să treacă testul pentru stabilirea alcoolemiei. Şoferul însă nu s-a supus cerintelor poliţiştilor. Incidentul a avut loc în orașul Frankfurt.

Conducătorul autoturismului Mercedes a fost oprit de poliţişti pe strada Leipziger Strabe din centrul localităţii. În clipa când a coborât geamul autoturismului, mirosul puternic de alcool a confirmat suspiciunile. Conform procedurii, ofițerii i-au cerut șoferului să facă testul cu aparatul Drager.

Șoferul iresponsabil nu a dorit să se conformeze indicațiilor poliţiştilor. În schimb, i-a împroșcat din belşug cu insulte grosolane.

Ajuns la fața locului, un  reporter de la Deuche News a încercat să afle ce s-a întâmplat chiar de la presupusul șofer. Acesta însă a negat faptul că s-ar fi aflat la volan.

,,Eu nu eram la volan! Șoferul a fugit! Nu-l Cunosc! Eu am venit în vizită la nașul meu, el mi-a găsit șofer, dar el a fugit''

După minute bune de discuţii, automobilul a fost transportat la parcarea specială. Potrivit unor surse, șoferul maşinii este un bărbat pe nume Andrei Nastase, născut la 6 august 1975, în satul Mandresti, raionul Telenești, Republica Moldova.
Pe numele bărbatului va fi deschis un dosar penal pentru refuzul recoltării probelor biologice.

Eschivarea conducătorilor auto de la testarea alcoolscopică se pedepseşte cu amendă de până la 5 mii euro sau cu până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii, în ambele cazuri cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la trei la cinci ani.
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0