Exclusiv! Denisa Manelista explică de ce și-a inscenat moartea! Vedeta este acum...

                  Exclusiv! Denisa Manelista explică de ce și-a inscenat moartea!"Vă pup, vă pup. Eu mă bucur să vă aud şi să văd. Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult, am crezut că o să se oprească. Am văzut şi am văzut, sunt mii de mesaje şi le mulţumesc. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, am fost la Viena, dar nu e aşa cum s-a spus, că am fost gonită. Analizele sunt din ce în ce mai bune. a spus Denisa Manelista în cadrul emisiunii "Acces Direct".


Intr-un alt interviu, Denisa a recunoscut ca cineva intentionat a lansat zvonuri despre moartea ei, și că la inceput ea a perceput totul drept o glumă. Gluma asta de prost gust totuși a devenit o realitate. 
Interviu 14 ianuarie 2017: ,, Cineva deja mi-a pus capacul la sicriu. Prin presa au aparut știri că eu am murit din cauza unei boli grave. Vreau să vă anunț ca sunt bine, iar rezultatele arată că sanatatea mea se îmbunătățeste. Eram la curent cu manipularile care se făceau in presă, dar nu le-am oprit îndată, pentru că vroiam să văd cum reacționează lumea la asta”

Până la urmă, ,,prezicerile” unor jurnaliști de doi bani s-au transformat intr-o realitate dură și au luat viața scumpei noastre artiste.
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0