Avertizare! Vine iarna! După 15 noiembrie ninsori abundente si temperaturi de -10 !!!


Din informaţiile de care ANM dispune, după 15 noiembrie e posibil să ningă, se îndeplinesc condiţiile necesare, temperaturi negative şi noaptea şi ziua, a declarat pentru romaniatv.ro directorul ANM, Ion Sandu. 

Potrivit lui în cea de-a doua parte a lunii noiermbrie ar putea fi înregistrate temperaturi foarte scăzute. Cu toate acestea, mediile lunilor de iarnă sunt apropiate de cele normale, astfel că nu se anunţă „cea mai grea iarnă din ultimii 100 de ani”, aşa cum au anunţat cercetătorii ruşi. 

„Pe 15-20 noiembrie este posibil ca în nordul ţării să avem lapoviţă şi ninsoare ceva mai extins. La sfarsit de saptamana se asteapta -10 grade Celsius. La sfârşitul lunii noiembrie se pare că va fi iar o încălzire uşoară, iar după 10 decembrie încolo urmează răcirea la care se aşteaptă toată lumea. După 10 decembrie vom avea zăpadă mai ales în vest, centru, dar e posibil şi în toată ţara. Acele informaţii privind iarna grea nu sunt confirmate de serviciile meteo... informaţiile oficiale sună aşa: informaţiile la prognoza sezonieră spune că decembrie, ianuarie şi februarie sunt apropiate de norme. În a doua parte a lunii decembrie, prognozele arată temperaturi mai scăzute... două viscole în decembrie, patru în ianuarie, dar asta înseamnă normal”, a declarat Ion Sandu, în exclusivitate.
 Chisinau -3 -11
 Balti      -3 -12
 Briceni    -5  -10
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0