video | Ar fi violat în mod pervers o femeie din Chișinău, apoi au chemat un taxi și i-au spus să plece


Doi indivizi cu vârstele de 22 ani şi, respectiv, 24 ani, originari din raioanele Ungheni şi Străşeni, au fost încătuşaţi de către poliţiştii sectorului Buiucani, fiind bănuiţi că ar fi violat în formă perversă o domnişoară de 32 ani, domiciliată în capitală.
Conform informaţiilor acumulate de către poliţişti, victima a solicitat ajutor în noaptea spre 15 octombrie curent, declarând că ar fi fost violată de către doi indivizi.
În cadrul acţiunilor procesual penale s-a constatat că ea s-ar fi cunoscut cu cei doi la terasa unui local din centrul Capitalei. Ulterior, aceştia ar fi invitat-o în oficiul unei întreprinderi, unde ei sunt angajaţi, şi ar fi agresat-o fizic cu pumnii, întreţinând mai multe acte sexuale în formă perversă. Mai târziu, indivizii au chemat un taxi şi au solicitat ca victima să plece.
Bănuiţii au fost identificaţi şi reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar instanţa de judecată le-a aplicat măsura reprimare sub formă de arest pe un termen de 30 de zile. Ei sunt cercetaţi penal pentru acţiuni violente cu caracter sexual şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Sursa zugo.mdскачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0