Un experiment care dă lumea știintei peste cap! Rușii au închis 3 zile într-o cameră un bolnav psihic! Ce a urmat, este ȘOCANT – VIDEO


Un experiment care da lumea stiintei peste cap vine din Rusia, acolo unde orice este posibil. Savantii rusi sunt cunoscuti pentru experimente obscure si socante.
Un pacient cu probleme psihice, despre care familia spune ca are capacitatea sa leviteze si sa se catere pe pereti, a fost 3 zile inchis intr-o camera si observat in permanenta cu o camera video. Rezultatele experimentului i-a socat pana si pe experti.
Dupa o anumita perioada de timp, pacientul a demonstrat ca spusele familiei sunt adevarate. Camerele de supraveghere au surprins momentele in care acesta levita, potrivit Newsar.ro.
Barbatul executa tot felul de miscari inspaimantatoare si reusea sa se catere pe pereti. Partea cea mai inspaimantatoare a fost cea in care barbatul a disparut pur si simplu din camera si a aparut intr-un alt loc.
In plus, savantii au descoperit ca pacientul avea si capacitatea de a bruia aparatele de telecomunicatii, abilitate care ar putea sa fie folositoare in interventii militare.


скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 2

eu
eu 23 October 2017 11:07
savantii... foarte ”stiintific” pare... pana la urma vezi nusce bazacanii penru care trebuie sa distribui pe facebook... scam
Eu
Eu 2 November 2017 18:05
Fake,ce sa mai spui.FAKE FAKE FAKE