Reacția incredibilă a Anișoarei Loghin, după ce ieri Chirtoacă a plâns în fața presei!


Fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, a plâns ieri în fața presei. Acesta a spus franc că nu-i mai pasă de dosarele penale, nu-i mai pasă de orașul Chișinău și halul în care a ajuns acesta, dar plânge pentru că nu-i însurat și n-are copii. Știrea despre bocetul lui Chirtoacă a fost citită la Pro TV chiar de fosta lui soție, Anișoara Loghin. În premieră, azi Anișoara a venit cu o reacție.
Jurnalista de la ProTV spune că în realitate, Dorin Chirtoacă este un mare fustangiu și lacrimile de ieri erau cauzate cel mai probabil de vreo pierdere la casino.
http://www.sky-share.ru/articole_Folder/3_reactia-incredibila-a-anisoarei-loghin-dupa-ce-ieri-chirtoaca-a-plans-in-fata-presei.jpg„Dragii mei, nu mai credeți în lacrimile lui Dorin Chirtoacă. Plânge că nu are familie? Atunci să vă explice de ce m-a înșelat cu o blondă atunci când eram căsătoriți? Sau de ce nu s-a lepădat de moșul său, Ghimpu, atunci când acesta i-a spus deschis că nu mă vrea ca soție a lui Dorin? Mai sunt politicieni, care arată și rezultate, dar care au familie și sunt bine mersi. Dorin, să știi că mă bucur că m-am despărțit la timp de tine.”, a spus jurnalista Anișoara Loghin.
În cariera sa de primar, ieri a fost a treia oară când acesta a plâns în fața camerelor de luat vederi și s-a jăluit că n-are familie și copii. Când a plâns cel mai sincer?скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0