S-a trezit din somn fără o parte din chip. S-a uitat cu atenţie şi a descoperit vinovatul! Atenţie, se poate întâmpla oricui!Meghan Linsey este o tânără cântăreaţă din Louisiana, renumită şi pe reţelele de socializare. Însă ceea ce i s-a întâmplat a pus planul profesional pe loc secund.

Fără să ştie, aceasta a fost la un pas de moarte. Pur şi simplu s-a trezit din somn şi avea o senzaţie de arsură la faţă. S-a uitat în oglindă şi  a încremenit. Avea o porţiune roşie, cu arsuri şi mâncărimi groaznice. În plus, locul emana un miros neplăcut. S-a uitat spre locul în care a dormit şi a descoperit vinovatul: un păianjen mort era pe perna ei.
Imediat, l-a băgat în geantă şi a mers de urgenţă la spital. Medicii i-au spus că păianjenul care o muşcase era un Loxoceles brun, unul dintre cei mai veninoşi.
Veninul i-a ars faţa atât de tare încât, pe lângă tratament, a avut nevoie dereconstrucţia ţesutului.
Povestea tinerei a făcut înconjurul lumii şi este un semnal de alarmă pentru toţi cei care trăiesc într-o zonă cu păianjeni. Veninul lor este foarte periculos şi poate afecta pe oricine, chiar fără ca ei să muşte.
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0