!--
-->

Atacuri fără precedent la adresa Simonei Halep! Cuvintele dure spuse de Radu Banciu…


   

Radu Banciu ne-a obişnuit să-şi spună părerea într-un limbaj uneori dur despre anumite personaje publice. La fel s-a întâmplat şi cu Simona Halep, care a fost criticată aspru de jurnalist şi nu s-a ferit să îşi spună punctul de vedere.
Uite, de exemplu, când am vorbit despre Simona Halep, a fost vorba de intuiţie, nu de părere. Văzând-o jucând, la cât mă pricep eu la sport, am zis că nu va fi niciodată o mare sportivă, ceea ce deocamdată s-a demonstrat. Nu a realizat nimic până acum, nu a câştigat niciun titlu de Mare Şlem. Dacă astăzi s-ar opri tenisul, nu ar rămâne în istorie pentru că nu are cu ce. Cum să nu o comentezi pe Simona Halep că este o arogantă?”, spunea jurnalistul despre Simona Halep.
După ce a devenit numărul 1 mondial, Banciu a declara că Simona Halep nu ar fi ajuns prea curând pe primul loc dacă Serena Williams nu ar fi plecat de pe teren pentru că a devenit mamă.
Simona Halep este numărul 1. Atenţie! Nu a câştigat turneul de la Beijing. Este un număr 1 mondial în stilul afacerilor de astăzi, adică nu trebuie să mai câştigi ca să fii numărul 1. Pentru cei care nu au înţeles, Simona Halep a devenit numărul 1 mondial pentru că a născut Serena Williams. Dacă nu ar fi născut şi rămânea pe teren, probabil că performanţa Simonei Halep se mai amâna câteva decenii, a zis Radu Banciu.
скачать dle 11.3

Adaugă comentariu

Autorul va fi foarte bucuros să vadă feedbackul despre postari.

reload, if the code cannot be seen

Comentarii 0